B&B Culinair

Gelegen aan de rand van Lauwe bevindt zich B&B Culinair. Op vraag van de opdrachtgever creëerden wij een strak en modern gebouw met karakter.

 

Voorgevel

Langs de straatzijde vormen drie volumes de voorgevel. De oprit geeft toegang tot de half ondergrondse parking. Het middelste volume trekt zich terug en vormt op die manier een toegang tot de hoofdingang. Het volume van de verdieping springt op zijn beurt nog eens naar binnen. Het brede raamgeheel zorgt voor een natuurlijke belichting van de inkomhal en de gangzone.

Buitenruimte

De achtergevel biedt zicht op de tuin en het zwembad. Op het gelijkvloers zorgen grote raampartijen voor een directe link tussen binnen- en buitenruimte. Het verdiepingsvolume springt vooruit. Met deze uitkraging wordt een overdekte terrasruimte gecreëerd op het gelijkvloers.

Modern interieur

Alle kamers zijn voorzien van de nieuwste technologie op gebied van domotica. De kamers en badkamers zijn ruim ontworpen met oog voor optimaal comfort voor de gasten.