Kantoor

Inoforma architects is een kleinschalig multidisciplinair architectenbureau dat staat voor kwalitatieve hedendaagse architectuur. Voor elk project wordt op een creatieve manier naar een duurzame oplossing gezocht op maat van de opdrachtgever.

Het bureau telt, naast de 2 vennoten, architect Bernard Decaestecker en architect Regi Bouciqué, nog 4 vaste medewerkers: 2 architecten, 1 bachelor in de architectuur-assistentie en 1 administratief medewerker.

De groeiende complexiteit van het bouwgebeuren vereist steeds meer specialisatie. In onze samenwerkingsvorm legt ieder teamlid zich grondiger toe op zijn specialisaties. Zo komen wij, door veelvuldige uitwisseling van individuele kennis, tot een interessante kruisbestuiving.

In functie van het uit te werken project, wordt onze eigen ploeg, die kan stoelen op een ruime en jarenlange praktijkervaring, uitgebreid met externe partners voor stabiliteit, technieken, akoestiek, stedenbouw, landschapsarchitectuur, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, ….

Deze doorgedreven vorm van samenwerking laat ons toe om zowel klein- als grootschalige projecten volledig binnen het bureau uit te werken en dit van het concept tot eindafwerking. Zo kunnen wij op zeer korte termijn inspelen op de wensen van de opdrachtgever.

Elke opdracht wordt stapsgewijs uitgewerkt door een polyvalent team, gecoördineerd door één van de vennoten als projectarchitect. Hij heeft de leiding van het project en is voor de bouwheer de unieke contactpersoon.